#100tífiques

7 centres de la zona s’han inscrit a la edició d’enguany 100tífiques. Són els següents:

INS Vil·la Romana de la Garriga

ESC Giroi de la Garriga

INS Lliçà de Lliçà d’Amunt

ESC La Sagrera de Sta. Eulàlia de Ronçana

ESC Calderí de Caldes de Montbui

ESC Montbui de Caldes de Montbui

INS Hipàtia d’Alexandria de Lliçà d’Amunt

Us recordem que el proper 11 de febrer s’organitza la tercera edició de  l’esdeveniment #100tífiques.  #100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa. El programa té la vocació de fomentar una relació més directa i recíproca entre la ciència i la societat, i molt especialment d’incrementar la consciència d’aquest col·lectiu i eixamplar-ne l’espai. Podeu consultar la web #100tifiques.cat per més informació.

#100tífiques significa que un centenar de dones científiques (màsters, estudiants de doctorat, investigadors postdoctorals i líders de grups, personal científic, directives) tant del sector públic com del privat presentaran xerrades a escoles de tot Catalunya l’11 de febrer de 2020, Dia de les dones i les nenes a la ciència. Aquestes xerrades estaran dirigides a un públic d’entre 11 i 12 anys (6è de primària i 1r de secundària). Es preveu que mitjançant aquestes xerrades s’arribi a uns 20.000 joves.

L’activitat va adreçada a 6è de primària i a primer d’ESO, hi participen escoles i instituts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>