“What’s Up! Com vas de salut mental?

Et convidem als nostres webinars sobre el Projecte “What’s Up! Com vas de salut mental?”

Si vols més informació sobre el projecte “What’s Up!” inscriu-te a un dels nostres webinars:

– 7 de Juliol a les 12:00h
– 8 de Setembre a les 12:00h

“What’s Up! Com vas de salut mental?”

En el context de la 4ª onada COVID Obertament consolida com una eina més necessària que mai el seu projecte “What’s Up!” destinat a centres de secundària de Catalunya.

– El joves han estat un col·lectiu especialment vulnerable en el marc de la pandèmia, el projecte “What’s Up!” ofereix un espai a l’aula per parlar de les seves emocions de forma natural.

– El projecte facilita la creació d’espais per trencar el tabú i combatre els prejudicis sobre la salut mental. Parlar de forma oberta contribueix a que els joves puguin demanar ajuda quan ho necessitin sense esperar a que el problema es faci més gran.

El projecte “What’s Up!” és un programa innovador que aposta per la millora de la cultura educativa en relació a la salut mental i que obre un procés de normalització i apoderament del jove, clau en la lluita contra l’estigma.

Qualsevol entitat o centre educatiu que vulgui implementar el projecte en el seu territori trobarà els materials a la plataforma webvdel projecte, és totalment gratuït.

Són 16 unitats didàctiques dins del currículum de les matèries, adaptades a les hores lectives, i avaluables, que inclouen continguts de salut mental de forma transversal.
La durada del projecte depèn de la disponibilitat de cada centre. Es pot realitzar una tria del nombre d’unitats didàctiques a treballar i una adaptació curricular a mida i no genera cap feina addicional al centre.

.A més a més, tenim càpsules de continuïtat de treball emocional per poder treballar la salut mental al llarg de tot el cicle de l’ESO.

T’uneixes a la xarxa de centres educatius per la salut mental?

Responsable del projecte:Irene Alabau 637 825 962 / ialabau@obertament.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>