TANCAMENT DEL SERVIDOR PHOBOS

El servidor phobos.xtec.cat, arribarà a la fi del seu període d’operació a finals de desembre de 2013.

El Departament d’Ensenyament ofereix als centres docents i als professionals de l’àmbit educatiu diverses alternatives de gestió i publicació de recursos digitals en línia:

  • Àgora (http://agora.xtec.cat) posa a la disposició dels centres un entorn virtual d’aprenentatge Moodle complet, així com una intranet i un gestor de continguts basat en Zikula.
  • XTECBlocs (http://blocs.xtec.cat) ofereix als centres i als professionals amb identificador XTEC la possibilitat de crear blogs basats en WordPress. Els blogs es poden personalitzar i utilitzar com a mitjà de publicació d’activitats educatives o de comunicació amb l’entorn.
  • La Prestatgeria (http://apliense.xtec.cat/prestatgeria) permet als centres educatius crear llibres digitals que l’alumnat pot editar de manera col·laborativa. Aquest servei utilitza també les tecnologies Zikula i MyScrapBook.
  • Els Llocs Web XTEC (http://llocs.xtec.cat)  permeten crear espais web dinàmics basats en la tecnologia Google Sites, amb una gestió avançada dels permisos d’edició i visualització, i la possibilitat d’encastar-hi diversos tipus de recursos multimèdia. Per a la publicació de documents web estàtics podeu seguir comptant amb els espais personals i de centre del servidor http://www.xtec.cat.
  • La resta de serveis integrats en el paquet “La meva XTEC” (correu electrònic, calendari, grups, documents, emmagatzematge de fitxers) juntament amb els serveis de Google accessibles també des dels comptes XTEC (vídeo digital, fotografies i mapes) ofereixen un ampli ventall de solucions per a la gestió d’informació, comunicació i publicació de recursos digitals.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar a info@xtec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>