LA VEU DELS ARBRES

Des de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la Universitat de Barcelona (UB) informen d’una de les activitats de divulgació científica de la seva unitat.

01_La veu dels arbres_y05
L’activitat rep el nom de La veu dels arbres i consisteix en un espectacle de clown amb muntatge audiovisual, adreçat al públic general, que parla de dendrocronologia, la ciència que estudia els anells de creixement dels arbres i, en general, de les plantes llenyoses. El fil conductor d’aquesta activitat és el paral·lelisme entre la vida d’un arbre i la d’una persona. A través del llenguatge corporal es transmet la importància d’aquests éssers vius i les valuoses informacions que amaguen els anells de creixement.
L’activitat pot anar acompanyada d’una visita guiada per un expert botànic. En aquests moments disposem d’una programació de sessions gratuïtes que detallem a continuació:

– 15, 22 i 29 de març
– 5 i 26 d’abril
– 10, 17, 24 i 31 de maig
– 7 de juny

Les sessions es faran a la Finca Agustí Pedro i Pons de la UB i l’horari és d’11 a 13 h.

Cal reservar plaça prèviament a la següent WEB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>