Gamifiquem per aprendre. T’hi apuntes?

Ja ‘s’estan posant en marxa  les VI Jornades TIC i Educació, organitzades per l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach, la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, el Departament d’Educació i l’Escola Joan Bruguera de Girona. Com pots intuir per l’slogan: “Gamifiquem per aprendre. T’hi apuntes?”, l’edició d’enguany tindrà com a eix principal la gamificació, fent ús de les tecnologies.

Les Jornades es celebraran, en línia sincrònica, els dies 15 i 16 d’octubre de 2021.  No et volem desvetllar, encara, tot el contingut d’aquestes, perquè el factor sorpresa és important, però sí que et volem animar a participar-hi aportant alguna experiència d’aprenentatge, en la qual, la Gamificació en sigui la clau.

T’hi animes doncs? T’expliquem com fer-ho:

1-     Explica’ns la teva experiència. Hem preparat aquest formulari on et demanem algunes dades concretes. Omple tots els camps de manera clara i entenedora.

2-     L’equip organitzador de les jornades valorarà la teva proposta i, en pocs dies,  es posarà en contacte amb tu per comunicar-te si és acceptada o si hi falta algun tipus de concreció. S’acceptaran tant experiències que ja s’hagin portat a la pràctica, com projectes que s’aplicaran properament. La proposta ha de combinar l’ús dels jocs o dels seus elements (gamificació, aprenentatge basat en jocs, videojocs…) amb la utilització de les tecnologies.

3-     Quan la teva proposta sigui acceptada, hauràs de gravar un vídeo. Et donarem algunes indicacions sobre com fer la gravació i sobre com ens el pots fer arribar.

4-     Quan haguem rebut el teu vídeo, el publicarem al web de les jornades perquè estigui a l’abast de tothom.

I ja està! Així de senzill.

Tot i que encara falta molt temps fins l’octubre de 2021, ja ens pots fer arribar les teves experiències. Cada persona o equip en pot enviar un màxim de dues.  El termini de presentació de les propostes s’acabarà el 31 de maig de 2021. El fet que la teva comunicació sigui acceptada, et dona dret a una inscripció gratuïta a les Jornades.

Us recomaneu que us subscrigueu  al Bloc, anant a la pàgina web de les VI Jornades TIC i educació (anant amb el cursor al final de la pàgina),  per tal d’anar rebent informació actualitzada en relació a aquestes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>