FORUM EN COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Des del CESIRE de l’àmbit de matemàtiques CREAMAT volen convidar a participar en una nova iniciativa del Departament d’Ensenyament adreçada a promoure un debat obert entorn a les competències bàsiques: el Fòrum en competències bàsiques. El primer tema de debat serà, justament, la competència matemàtica.

article

  • Què és el Fòrum CB?

El Fòrum CB és un punt de trobada virtual de docents per acollir opinions i reflexionar conjuntament sobre les competències bàsiques amb l’objectiu de construir una cultura competencial compartida. Cada mes s’obrirà el fòrum de reflexió amb una temàtica específica entorn de les competències bàsiques. El fòrum tindrà lloc a l’entorn virtual de formació Odissea.

  • Qui hi pot participar?

En el fòrum hi pot participar tot el professorat dels diferents nivells educatius, professionals dels serveis educatius i inspectors i inspectores d’educació interessats/des en el tema. Per accedir i participar només cal disposar d’identificació com usuari XTEC.

  • Qui coordina el fòrum?

Cada tema estarà coordinat per un equip que dinamitzarà el debat, aportarà punts per a la reflexió, facilitarà documentació i propostes en línia i moderarà les converses entre les persones que hi participen. El fòrum d’aquest mes, dedicat a la competència matemàtica, estarà coordinat per l’equip del CREAMAT i tècnics del servei d’Ordenació Curricular.

El fòrum es desenvoluparà entre el dies 21 d’octubre i 20 de novembre de 2013.

Enllaç al fòrum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>