Converses amb el GREP UAB: Psicomotricitat i TEA (12/04/21)

Des del Grup de Recerca en Educació Psicomotriu de la UAB (GREP UAB) us fem arribar la següent informació per si pot ser d’interès i que pugueu fer la difusió que considereu convenient.

Iniciem un nou projecte anomenat “Converses amb el GREP UAB”, amb el propòsit d’oferir espais i temps per compartir amb professionals del món de l’educació aspectes relacionats amb la Psicomotricitat. Aquestes es realitzaran mensualment amb diferents temàtiques específiques, són gratuïtes i no cal inscripció prèvia (per accedir només cal fer click en l’enllaç d’accés).

                       “CONVERSES AMB EL GREP UAB”

                            🔹 Psicomotricitat i TEA 🔹

                                        amb…

  JOSEP ROTA

(Psicòleg, psicomotricista i formador de psicomotricistes. Membre del GREP UAB)

i

ÀNGELS MORRAL

(Terapeuta psicomotriu i mestra. Especialista en l’atenció a persones amb TEA. Docent en vàries formacions)

  Moderadora:

  Mar Moya

(Psicomotricista i mestra de Pedagogia Terapèutica. Membre del GREP UAB)

 Dia: dilluns 12 d’abril de 2021

  Hora: de 18:30h a 19:30h

 Accés a l’espai virtual on es realitzarà la conversa:    Fes click aquí per unir-te a la conversa “Psicomotricitat i TEA”

Vols interactuar amb els ponents d’aquesta conversa?  No t’ho pensis dues vegades i fes-nos arribar les teves preguntes a: gr.educacio.psicomotriu@uab.cat

Recorda!  Les “Converses amb el GREP UAB” són gratuïtes i pretenen oferir un espai i un temps per compartir plegats/des sobre allò que ens apassiona: la Psicomotricitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>