Como ayudar a los niños a leer y a escribir

Em presento, sóc la Mònica Gordi, mestra d’infantil i primària i des de fa més de 15 anys em dedico a la docència, passant per moltes etapes educatives com el primer cicle (0-3), el segon cicle (3-6) d’infantil i primària. Això m’ha permès tenir una visió de l’educació àmplia pel que fa a les bases de l’ensenyament i desenvolupament integral dels nens/es. Des del curs 2009 formo part de l’escola pública. He estat formadora d’oposicions, he impartit seminaris presencials a la universitat i online al web Happydayeducacion, i escrit un article a la revista Guix d’infantil sobre l’aprenentatge de la lectoescriptura.

Durant la meva trajectòria professional, he pogut valorar que són molts els dubtes i inquietuds des que es presenten en relació amb la lectoescriptura, he viscut de primera mà la necessitat de solucionar dubtes i explicar a les famílies quin és el procés d’adquisició de la lectoescriptura en els nens/es i és per això pel que em decideixo a recollir aquestes idees en format de llibre ja que en xarxes socials fa ja 3 anys que ho faig, em trobareu a Instagram com @teachers_activity_corner.

Us presento un llibre a tot color amb una mirada respectuosa, que conté una breu introducció teòrica per situar-nos, fotos i propostes pràctiques per duu a terme amb nens i nenes d’entre 2 i 8 anys. Escrit des de l’experiència, formació i il il·lusió amb la finalitat de poder ajudar i acompanyar-vos en l’aventura d’aterrar a l’aprenentatge de llegir i escriure.

Les presentacions del llibre seran el Dissabte 17 d’abril a les 11:30 a Parets del Vallès i el 23 d’abril, a la tarda, a la biblioteca de Bigues i Riells. Si esteu interessats en assistir-hi, donat la situació covid, heu de confirmar assistència prèviament posant-vos en contacte per mail o telèfon. A les presentacions hi haurà venda de llibres i signatura personalitzada amb un detallet només pels assistents. Si voleu un exemplar, ara mateix comença la pre-venda, només m’ho heu de dir. I si no podeu assistir i voleu un exemplar, podeu reservar-lo ara i a partir del 17 d’abril tindreu la guía de propostes i activitats per començar a gaudir-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>