Benvinguda i conferència inici de curs 2013-14

Benvolgudes i benvolguts,

Volem desitjar-vos una bona reentrada al curs 2013-14. Esperem que el merescut descans ens permeti començar aquest any amb energia i empenta.

Tal i com us vàrem informar a finals de juny, aquest any volem donar el tret de sortida del curs amb una conferència a càrrec del Sr. Xavier Guix, psicòleg i autor de diversos llibres com “Ni me explico ni me entiendes”, “Voler voler és poder”, “Si no lo creo, no lo veo”. Ens planteja una mirada cap a l’educació d’avui amb el títol “Cap a un nou paradigma”

imagesAquesta conferència forma part d’un cicle que s’ha programat pel curs 2013-2014. En total hi ha previstes cinc sessions al llarg del curs. L’assistència a quatre d’aquestes cinc, dona dret a una certificació de 15h. També podeu assistir de manera puntual a les que us interessin. Per aquest motiu i per un tema logístic d’aforament, cal formalitzar una inscripció a nivell individual; igual que qualsevol activitat de formació.

  • Dia i hora  Dijous 05/09/2013 de 9:30h a 11:30h
  • Lloc  Centre Cívic i Cultural la Fàbrica,  Camí del Gual s/n (Santa Eulàlia de Ronçana)    (Plànol)
  • Inscripcions

Aprofitarem aquesta trobada per a presentar el Pla de Formació de Zona i diverses informacions del Servei Educatiu.

Presidiran l’acte els inspectors de la zona Sr. Manel Solà i Sr. Àngel Crespo i, comptarem amb la presència de la cap de Secció dels Serveis Educatius i Formació Permanent de Maresme Vallès Oriental Sra. Prudens Martínez.

Esperem que sigui del vostre interès i ens retrobem el dijous.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>