Trobada virtual d’Experiències d’Aplicació de la Pedagogia Sistèmica (Reus)

El dijous 25 de febrer us convidem a participar de la Trobada de Presentació d’Experiències d’Aplicació de la Pedagogia Sistèmica que es farà en format virtual.

L’objectiu de totes aquestes trobades és donar a conèixer experiències d’aplicació de la Pedagogia Sistèmica que s’estan duent a terme en diferents àmbits i contextos del nostre país amb la voluntat que totes les persones que estan treballant des d’aquesta perspectiva, trobin un recolzament vivencial a les seves pràctiques pedagògiques i que les persones que s’interessen en conèixer aquesta proposta, trobin un espai on poder-s’hi posar en contacte.

La trobada permetrà conèixer tres experiències. Propostes diverses i complementàries, que són el fruit dels treballs elaborats durant el segon any de formació de PS en diferents territoris que esperem us resultin interessants i enriquidores.

Activitat gratuita amb inscripció prèvia a través del següent enllaç:
https://forms.gle/REbv44NoVUVpduYa6

Un parell de dies abans de la presentació us enviarem l’enllaç per a poder-vos connectar. És important que feu aquest pas per un tema de previsió de la participació, i per poder-vos fer arribar posteriorment les propostes de formació i d’altres activitats que organitzem. Aquesta és una activitat oberta i gratuïta, a la que podeu convidar a les persones dels vostres equips docents o professionals, i a qualsevol persona que us sembli que li pugui interessar.

Trobareu més informació a la web : /https://www.mesistemic.cat/product/pe-reus-cat/

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>