Premis DonaTic 2020

Ja s’ha publicat la convocatòria dels Premis DonaTIC 2020. A partir del 19 de juny, i fins al 18 d’agost, es podran presentar les candidatures per a aquests guardons, que tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Els premis tenen vuit categories que s’agrupen en tres àmbits: professional; acadèmic i de revelació, i de divulgació i iniciatives referents. Les candidatures presentades les avaluarà un jurat, integrat per professionals del sector tecnològic de reconegut prestigi, tant del món acadèmic, com empresarial, institucional i associatiu.

El lliurament dels guardons dels Premis DonaTIC 2020 es farà coincidint amb el Dia d’Ada Lovelace, el 13 d’octubre, en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història.

Per a més informació sobre les bases i la inscripció als Premis DonaTIC 2020, podeu consultar la web donatic.gencat.cat.