XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

lecturaenveualta
Us volem convidar a participar en el XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, que convoquen la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
De QUÈ es tracta? De difondre el gust per la lectura. D’entrenar la lectura en veu alta, de perfeccionar la dicció, el ritme, la cadència de la veu… i tots els aspectes que calguin per fer passar una estona agradable a l’oient.
Per aconseguir-ho els alumnes de tota la classe han de treballar la lectura que proposem. I per ajudar-vos amb les qüestions més tècniques de la lectura oral, cada any oferim per als docents un taller en el qual un professional els ofereix mètodes i recursos per treballar la lectura oral a classe.
Al web del certamen  www.lecturaenveualta.cat  podeu llegir les bases, veure els recursos, les lectures previstes per aquest any, els certamen de cursos anteriors, etc.  i  també hi podeu  fer la inscripció . El termini d’inscripció és del 3 d’octubre al 3 de novembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>