Seminari de Coordinació Primària-Secundària d’especialistes d’anglès 2017-18

El passat mes d’octubre vam iniciar el Seminari de Coordinació Primària-Secundària d’especialistes d’anglès, per donar continuïtat al Grup de Treball d’especialistes d’anglès del curs passat.

L’objectiu d’aquest seminari és posar en comú interessos, inquietuds i necessitats dels docents especialistes d’anglès de primària i secundària, i alhora crear una xarxa de docents de llengües estrangeres, que ens permeti compartir de manera creativa i generar coneixement, aprofundint a partir de metodologies determinades en la reflexió, en la pràctica, i en la reflexió sobre la pràctica.

Més concretament, aquest curs 2017-18, el que ens proposem fer és:

Paral·lelament, es va passar un qüestionari a tots els professors i mestres especialistes d’anglès del territori per saber com es treballa als centres i poder copsar les seves necessitats, per tal de poder començar a perfilar un pla d’actuació en l’àmbit de llengües estrangeres.

Els centres del territori estan interessats en els Projectes europeus, i en la metodologia AICLE/CLIL per treballar continguts no lingüístics en llengua estrangera, i les mestres i professores participants al seminari tenen interès en poder rebre assessorament sobre el treball per tasques i projectes a l’aula d’idiomes, i sobre com avaluar aquestes tasques, en línia amb el treball que es fa enguany als diferents centres sobre avaluació competencial.

 

Per això, el proper 1 de febrer i 22 de març rebrem a l’Eulàlia Vilaginés, especialista en intercomprensió i aprenentatge simultani de llengües romàniques, i actual Cap d’Estudis de la EOI de Cornellà de Llobregat, per abordar el treball per tasques i projectes a l’aula d’idiomes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>