CONVOCATÒRIA PROJECTES DE CENTRES INNOVADORS

Si sou un centre amb un projecte educatiu que ha transformat i millorat la qualitat i equitat del vostre centre educatiu, podeu demanar el reconeixement d’innovació pedagògica.

La convocatòria pretén reconèixer i certificar projectes d’innovació pedagògica consolidats que han transformat i millorat la qualitat i equitat del sistema educatiu d’acord amb la modalitat prevista a l’article 2 de l’Ordre ENS/303/2015, de 21 de setembre, sobre el reconeixement de la innovació pedagògica.

S’ha publicat al DOGC la Resolució ENS/1542/2018, de 2 de juliol, per la qual s’obre convocatòria pública per al reconeixement de projectes d’innovació pedagògica de centres educatius.

El termini s’ha ampliat fins al 31 d’octubre i els destinataris de la convocatòria són els centres educatius sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyaments d’educació infantil i primària, i/o d’educació secundària obligatòria i/o de batxillerat i/o de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial i/o educació d’adults.

Podeu trobar més informació (requisits, sol·licituds, etc) en el Portal del centre i en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>