MALETA NANOKIT

img_1698La nanotecnologia ja és aquí, la tenim a tot arreu. És important que els joves la coneguin perquè en un futur proper tindrà un impacte directe en la nostra societat i en les nostres vides. Cal formar-los perquè puguin opinar i gestionar amb criteri les oportunitats que ofereixen aquests nous camps de coneixement.

Aquesta maleta conté una proposta d’activitats experimentals incloses en una seqüència didàctica.

És una proposta engrescadora per introduir la nanotecnologia en diferents cursos de l’ESO i batxillerat des de l’enfocament de diferents matèries: Ciències de la naturalesa: física i química, tecnologia, matemàtiques, filosofia.

 

 

 

 

 

 

img_1694

En Jordi Diaz del centre d’investigació català de nanociència i nanotegnologia ha col·laborat amb el CESIRE perquè la maleta Nanokit fos una realitat. En aquesta presentació ens mostra les idees clau per entendre el món nano:

Que no es vegi, no vol dir que no hi sigui.

Les coses interessants passen a la superfície.

No canvia el volum, canvia la superfície.

 

 

 

 

 

 

Trobareu la documentació relacionada amb el projecte i més informació al web del CESIRE, dins del projecte de Nanotecnologia: https://agora.xtec.cat/cesire/categoria/projectes/nano/

Web amb recursos: http://nanoinventum.blogspot.com.es/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>