Seminari d’anglès

Si fa dos cursos l’objectiu del Seminari d’Anglès va ser l’organització i la representació d’una petita peça teatral, protagonitzada per alumnat de tots els centres que participaven al Seminari, i el curs passat va  ser l’organització d’un English Day conjunt, enguany l’objectiu és un altre.

Pretenem constituir-nos en docents que comparteixen maneres de fer a l’aula i s’enriqueixin mútuament. Les metodologies emprades, els contextos en què s’inscriuen les propostes que es fan des d’aquesta àrea o les activitats en què es concreten unes i les altres són alguns dels temes que hem decidit constituir en objecte d’intercanvi.

Un propòsit per a la consecució del qual hem decidit realitzar cada sessió del Seminari en un dels centres que el conformen. L’escola Barrufet va ser l’Escola acollidora la passada sessió del 20 de Novembre.

La Blanca, la Pilar, la Miriam i la Isa, mestres del centre, i el Zach, auxiliar de conversa, van compartir amb nosaltres el projecte d’Escola en què s’inscriuen els objectius d’Anglès, els temps que s’hi dediquen, els continguts que s’hi desenvolupen, els espais que acullen les activitats, els diferents tipus d’organització, les maneres d’avaluar.

Una experiència, aquesta del compartir, que continuarem desenvolupant en les properes sessions, en les escoles Mossèn Jacint Verdaguer, Cavall Bernat i Pau Vila. En cadascuna d’elles les companyes i el company del Seminari ens regalaran les seves maneres de fer el tractament de la llengua anglesa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>