El teatre com a eina de dinamització i integració

Els dies 4, 18 i 25 d’Octubre, de 17 a les 19 hores, es realitzarà a l’aula d’expressió de l’Institut Consell de Cent (carrer Carrera 25), l’activitat de dinamització El teatre com a eina de dinamització i integració als centres educatius, a càrrec de Juan Escalona Ruiz.

Els OBJECTIUS d’aquesta activitat són:

1) Animar el professorat de Primària i Secundària a fer servir les activitats lligades a les arts escèniques com a referent transversal en matèries com ara llengües, tecnologia, plàstica, educació física.

2) Introduir el professorat en les possibilitats  de treballar valors i hàbits amb les arts escèniques, com ara la disciplina, la coresponsabilitat, el treball en comunitat i cooperatiu, els avantatges de la diversitat i la inclusivitat, les relacions Intergeneracionals, l’ orgull de la feina feta, la identificació amb una comunitat de barri o de centre educatiu.

3) Detectar les potencialitats de les arts escèniques per a desenvolupar  les competències  d’expressió i comprensió oral i escrita, arts plàstiques, expressió física i gestual, canals de difusió (confecció de pàgines web, noticies, entrevistes, cartells…), gestió de conflictes.

La distribució del temps serà amb activitats teòriques i  pràctiques.

L’objectiu final  és crear un grup de treball sobre les arts escèniques als centres educatius per intercanviar experiències i recursos,  amb continuïtat més enllà del període de l’ activitat dinamitzadora.

L’únic REQUISIT per a la realització de l’activitat és portar roba còmoda.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (abans del 2 d’Octubre)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>