Sessió inaugural Curs 2017 – 2018

El dia 8 de setembre, a la sala d’actes de l’Escola Cavall Bernat, va tenir lloc la sessió inaugural d‘aquest curs. Hi van assistir uns 70 docents de la zona.

Va presentar l’acte la Sra. Clara Balaguer, coordinadora territorial de Sants – Montjuïc. Van intervenir els Srs. Joan Sanromà, conseller d’Educació de Sants-Montjuïc , Xavier Chavarria, inspector en cap del CEB, i José Antonio Martín, director d’Acció educativa del CEB. En els seus parlaments van animar als docents a entomar el nou curs davant dels reptes que han provocat els recents atemptats i també van oferir unes orientacions organitzatives molt positives.

El Sr. Josep Maria Muñoz, director del CRP va presentar les dades de formació del curs passat, el contingut del curs actual respecte a la  formació i la dinamització. També va presentar a les noves professionals del Servei educatiu, les psicopedagogues de l’EAP: Sra. Teresa Crespo i  la Sra. Sílvia Salvador.

A continuació va tenir lloc la conferència del Sr. Jaume Cela i Ollé,  mestre i escriptor sobre el tema “Innovar : un diàleg amb la tradició”. Va fer referència als seus temps de docència, explicant nombroses anècdotes  i va comentar aspectes relacionats amb la innovació actual  a les aules, que considera molt interessants  però que cal portar a terme amb prudència i sentit comú. La seva  xerrada va despertar molt d’interès entre els docents que hi van assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>