Conferència del Dia de la Ciència 2018

El dia 7 de novembre de 2018 dintre de la “Setmana de la ciència” va tenir lloc a l’Institut Emperador Carles, a les 11’30 h la conferència  “Viatge científic a l’Antàrtida” .

La conferència estava organitzada per la Fundació catalana per a la Recerca i el Departament d’Ensenyament amb la col·laboració del Servei educatiu.

A la conferència hi van assistir uns 240 alumnes procedents dels centres  Emperador Carles, Montjuïc, i Sopeña.

La xerrada va anar a càrrec de l’especialista en Ecologia Microbiana Marina Vanessa Balagué llicenciada en Química i en Bioquímica per la UB. La professora va parlar d’un viatge científic d’una durada de 2 mesos que va realitzar a l’Antàrtida el 2015 en la campanya oceanogràfica “Pegaso”. Va parlar de les característiques físiques d’aquest continent, la seva organització, els seus habitants, la flora i la fauna i va posar l’accent en el treball de l,’equip científic  del que formava part. Va projectar moltes fotografies i alguns vídeos molt il·lustratius.Al final l’alumnat ssistent li va formular una sèrie de qüestions sobre el tema de la conferència que va respondre de manera molt eficient i engrescadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>