Sessió inaugural del curs 2012-13

El divendres 7 de setembre va tenir lloc a l’auditori 2 del MNAC la sessió inaugural del curs 2012-13.A l’acte va intervenir el director del Museu Nacional d’Art de Catalunya, el senyor Pepe Serra i la directora del CRP Sants-Montjuïc, la senyora Maite Giménez.

Per tal de presentar l’oferta educativa del MNAC va intervenir la senyora Teresa González, Cap del Departament d’Educació del MNAC i la senyora Esther Fuertes, tècnica del mateix departament del Museu que va explicar el Seminari que s’oferirà als centres educatius: Reflexionart.Dins la sessió inaugural també es va realitzar la xerrada Creativitat i recerca a càrrec del senyor Lluís Vallvé, tècnic del Consorci  d’Educació de Barcelona.

A la part final de l’acte, la senyora Mireia Mestre, Cap de l’àrea de Conservació Preventiva i Restauració del MNAC, va presentar el projecte de l’exposició El museu explora que s’inaugurarà el mes de novembre. Per últim, tots els assistents van tenir l’oportunitat de fer un interessant recorregut als tallers de restauració on tècnics del museu que treballen en les obres que s’exposaran van explicar el treball que actualment estan fent.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>