Sessió inaugural Curs 2016 -2017

El dia 6 de setembre, a la sala d’actes de l’Institut del Teatre de Barcelona, va tenir lloc la sessió inaugural del nostre districte. Hi van assistir uns 100 docents de la zona.

Va obrir la sessió la Sra. Laura Pérez, regidora del districte, que va animar als docents a continuar la seva tasca amb la mateixa il·lusió i eficàcia de sempre. Després, el Sr. Pere Masó, cap d’àrea de Servei d’Educació i territori del Consorci d’Educació de Barcelona va comentar les principals innovacions que tindran lloc al districte entre altres aspectes. La Sra. Montserrat Corrius , inspectora de la zona, va destacar les línies de treball més importants d’aquests curs i com millorar l’èxit escolar. El Sr. Josep Maria Muñoz, director del CRP va presentar les dades de formació del curs passat, el contingut del curs actual i l’estructura de la propera pàgina web del Servei educatiu.

Es van presentar la Sra. Clara Balaguer,  nova coordinadora territorial i també  les dues professionals noves, la Sra Núria Roig de l’EAP i la Sra. Montserrat Crespi del CRP , que susbtitueixen a dues professionals que s’han jubilat.

A continuació va tenir lloc la conferència del Sr. David Bueno i Torrens  doctor en biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona sobre el tema “Neurociència i educació: cal un nou paradigma en educació?” . El Dr.  Bueno va exposar la importància que té el cervell en l’aprenentatge i com  aquest determina els grans trets de l’ensenyament. Va explicar quin és el funcionament del cervell, i com les diferents etapes educatives es corresponen amb l’evolució d’aquest. També va explicar les relacions del cervell amb els problemes d’aprenentatge i el control de les emocions, entre altres temes. La seva conferència va resultar molt interessant i amena i va incidir en aspectes clau del procés d’ensenyament-aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>