La Recerca a Secundària. Mostra de Treballs

El dimecres, 6 d’abril, va tenir lloc la 10a Mostra de treballs de recerca de Secundària. Tota una jornada durant la qual els autors dels 39 treballs d’alumnat d’ESO i Batxilllerat de Sants-Montjuïc, explicaven des del seu estand com havien dut a terme la seva investigació. Al matí  Màrius Belles i Daniel Arbós de Pa ciència, la nostra, van oferir una interessantíssima actuació lúdico-científica Prendre’s la vida amb humor (i ciència?) amb l’auditori ple de gom a gom.  

A la tarda els autors dels 6 treballs seleccionats, ens van presentar amb gran rigorositat i expertesa el tema de la seva recerca, els motius que els van impulsar al seu estudi, la metodologia emprada i les conclusions. Enhorabona!

Organitzadors i participants ens podem felicitar per l’èxit de públic i el bon clima que es va viure tota la jornada. Us en podeu fer una idea en els reportatges en vídeo i fotogràfic.

També felicitem als autors dels 3 treballs de 2n de Batxillerat que han estat seleccionats per a participar en la Mostra de Recerca Jove de Barcelona, que tindrà lloc els propers 18 i 19 de juny al Parc de la Ciutadella. Que tingueu molta sort!

Vegeu la fitxa tècnica d’aquests treballs:

  • El peu humà de la Judit Príncep de l’Ins. Emperador Carles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>