Cantada de cicle mitjà

El dia 27 de maig a les 11 hores es va celebrar la Cantada de cicle mitjà a l’auditori de les Cotxeres de Sants. Aquest any han participat les escoles Lluís Vives, Enric Granados, Perú, Barrufet, Sant Medir, Proa, Pràctiques, Gayarre i Cavall Bernat. L’acte va ser presentat per la mestra jubilada que havia treballat a l’escola Barrufet, Mont Massó amb l’acompanyament al piano de Paul Perera. L’alumnat de cada escola va interpretar una cançó però també hi va haver dues cançons comunes: “Mirall de Pau” i “Un temps per a cada cosa”.

 

La primera va tenir un to reivindicatiu ja que és la cançó escollida pel col·lectiu de mestres de música per protestar contra els possibles canvis legislatius respecte a la consideració de la seva assignatura. La segona pertany a la Cantata “La ciutat i la lluna”que va ser interpretada l’any 2004 en el marc del Fòrum de les Cultures. Allí es va iniciar la Cantada del nostre districte que s’ha mantingut 10 anys gràcies a l’esforç i el treball dels diferents mestres que han estat al Seminari de Música de Sants-Montjuïc.

Com a homenatge a les dues mestres que van iniciar la Cantada i l’han continuada, al final de l’acte dues alumnes els hi van fer entrega a cadascuna d’un ram de flors. Moltes gràcies, Mont Massó i Maria Viñeta , per la gran tasca realitzada aquests 10 anys !.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>