Cantada 2010 al Cicle Mitjà

Cantada 2010 a Cotxeres

Els dies 26 i 27 de maig s’han celebrat a l’auditori del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants les Cantades 2010, organitzades pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP)  de Sants-Montjuïc i el districte de Sants-Montjuïc. Podeu veure’n el programa

El dia 26 hi van participar les escoles: Seat, Francesc Macià, Perú, Cavall Bernat i Pràctiques II. Van dirigir les cançons l’Alba Figuera, la Dolors Sau, el Ran Roger, la Raquel Manzano i la Montse Eguiagaray que són els seus docents de música. El dia 27 hi van participar els centres Barrufet, Lluís Vives, Gayarre, Sant Medir i Proa. En aquest cas van dirigir les cançons el i les docents Mont Massó, Eva Maria Pujol, Ricard Ripoll, Esperanza Pascual i Maria Viñeta.

L’acompanyament al piano va anar a càrrec del pianista Víctor Oller i va presentar l’acte el docent del CRP Josep Martínez. En total hi han participat uns 300 nens i nenes de 4rt d’educació primària mentre que uns altres 300 de 3er hi assistien i compartien amb ells les cançons del Cant Comú. També hi van assistir uns 600 familiars. 

El i les mestres que han dirigit l’alumnat són membres del Seminari de Música que organitza el CRP dintre del Pla de Formació de zona del Consorci d’Educació de Barcelona.

Podeu veure’n un reportatge fotogràfic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>