L’informatiu – Febrer

Us informem que ja està gairebé tot preparat per una nova edició de l’Univers Jove (Saló de l’Ensenyament) que es farà el dimarts 5 de març al Pavelló Municipal de Ripoll. Enguany s’ha augmentat el nombre d’estants que hi participen i per altra part s’han preparat unes activitats de dinamització per a l’alumnat mentre visita l’Univers Jove. I per als centres de fora la comarca se’ls ofereix Univers Cultura, que dóna la possibilitat de conèixer diferents recursos educatius de Ripoll.
Com ja sabeu enguany s’ha iniciat el Pla educatiu d’entorn de Ripoll, i el divendres 22 de febrer a la biblioteca Lambert Mata es presentarà, a dos quarts de deu del matí, el pla estratègic i les accions que es preveuen de realitzar.
El dissabte 23 de febrer al matí a l’IES Abat Oliba es portarà a terme l’activitat formativa: caçadors de diamants que utilitza una metodologia cooperativa anomenada “pensa, comparteix, actua”. La formació anirà a càrrec d’Imma Costa.

Us informem també que comença el curs d’escacs a l’escola el dimecres 27 de febrer al Servei Educatiu, a dos quarts de sis de la tarda.
Us recordem també que el dia 7 i 8 de març es faran les audicions per a cicle mitjà i cicle superior de primària. Enguany porta per títol: Viatjant pels camins del blues a través de la història. Fets històrics s. XX, un concert- documental que anirà a càrrec The Rusties Blues Band. I el dies 14 i 15 de marc els alumnes d’educació infantil i cicle inicial podran gaudir de: El pot petit.