L’informatiu – Maig

Des d’aquí volem felicitar a en Gil Vilà, representant de la categoria Grumets Vermells del Certamen de Lectura en Veu Alta, de l’escola Vedruna que passa a la fase final del certamen que es farà el 4 de juny al Teatre Nacional de Catalunya. Molta sort!

Estem en la recta final d’aquest 3r. trimestre i us volem destacar algunes de les activitats que s’han portat a terme. Vam començar el mes amb el III Intercanvi d’experiències TAC que es va realitzar el passat dilluns 6 de maig i que es va celebrar a l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona. Aquesta jornada, oberta a tots els docents de les comarques gironines, va començar amb la conferència d’en Manel Trenchs, professor d’Història de l’Art a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró i expert en les eines de Google. A continuació, el protagonisme de la jornada el van tenir els participants en els seminaris de

dinamització TAC dels CRPs que van presentar experiències d’incorporació de les tecnologies digitals a les aules dels seus centres. Es van tractar temes com la ludificació, la programació, la robòtica i la realitat virtual amb l’objectiu d’adquirir recursos per a incorporar-los de forma transversal a les aules.

Seguint amb l’ordre cronològic, el divendres 10 de maig es va celebrar la XV Trobada de Música Tradicional del Ripollès on van participar tots els alumnes de 5è. de la comarca acompanyats dels Randellaires. Una activitat emmarcada dins els actes de la Festa Major de Ripoll. Enguany el fil conductor de la trobada van ser els oficis. Una trobada que es prepara al llarg del curs escolar, dins el PFZ, per un grup de treball del qual formen part tots els especialistes de música de primària.