L’Escola Joan Maragall està de festa

 Amb motiu de l’inici del projecte a educació infantil “gegants i bèsties”, s’ha fet una gran festa amb la col·laboració dels Grallers de Campdevànol i els Diables de Ripoll.

Per engrescar als nens/es, al matí ha arribat una carta a P3, P4 i P5 del Drac Maragall on explicava que a la tarda hi hauria una sorpresa. Quan després de dinar la quitxalla ha sortit al pati s’han trobat el Drac Lluert i el Gall de Ripoll. La festa ha començat amb l’explicació de la llegenda d’aquests dos personatges i seguidament s’ha fet un gran ball i gresca al ritme de la música dels Grallers de Campdevànol.

Hi ha hagut un moment d’intriga, ja que la música ha parat i a ritme de bombo tots els nens/es  han anat a mirar què passava. El drac Lluert ha portat un sobre per a cada classe on deixava pistes per iniciar el projecte.
Amb un gran berenar amb pa amb tomàquet, xocolata i formatge, ballant al ritme de “Passi-ho bé i moltes gràcies” s’ha donat per finalitzada la festa. Aquí començarà la gran aventura de descobrir tot aquest món màgic dels “gegants i bèsties”.

L’equip de mestres felicita i agraeix a les dues entitats per la seva col·laboració i implicació i fer-nos passar una tarda d’allò més divertida i engrescadora a tots els nens, nenes i mestres.