La Marató 2020 COVID-19

Aquest any, la 29a edició de La Marató de TV3, es farà el 20 de desembre i estarà dedicada a la Covid-19.

En aquesta edició, les sessions divulgatives seran telemàtiques seguint les recomanacions del departament de Salut.

Per motius sanitaris, tot evitant la manipulació de material gràfic, enguany, no rebreu díptic, cartell i adhesius com era habitual, podeu però difondre el pòster divulgatiu que.

Podeu participar en  les sessions divulgatives  fent clic aquí

La plataforma digital en què es realitzaran les sessions divulgatives serà TEAMS. Tenim coneixement que moltes escoles treballeu amb el programa MEET, el funcionament d’aquesta plataforma  és molt similar. L’enllaç del TEAMS de la vostra sessió divulgativa el rebreu el divendres abans de la data. Amb l’objectiu de millorar el funcionament d’aquestes sessions, és molt importat que sigueu puntuals en l’hora d’inici.

Les sessions estan adreçades als alumnes de 12 a 18 anys de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Les sessions informatives són gratuïtes per als centres, però l’elevat cost econòmic i de gestió que representa per a la Fundació obliga a optimitzar al màxim els recursos disponibles i és per aquest motiu que es demana que els grups siguin consecutius i que concentreu els dies i els horaris (als matins o a les tardes), per tal que les sessions les pugui fer un mateix divulgador.

Els centres educatius poden triar el dia i l’hora dins el període que anirà des del 13 d’octubre fins al 20 de desembre, de dilluns a divendres, de 08.00 h a 20.00 h. Cada sessió té una durada de 60 minuts.

Per facilitar la participació dels centres educatius, la petició de sessions divulgatives organitzades per la Fundació de la Marató de TV3 es realitzarà en línia en el següent enllaç:

https://registre-lamarato.ccma.cat/lamarato/conferencies/centre.jsf

També trobareu adjunt, les bases del Concurs Pinta La Marató.