Full informatiu – Octubre 2020

Com ja sabeu,  hi ha algunes activitats del PFZ que ja han començat, moltes  estan relacionades amb la cultura digital. Només us volem recordar que si teniu alguna consulta tant a nivell de centre com a nivell individual, ens la feu arribar i la mentora digital us donarà un cop de mà.

Per altra part, us convidem a participar en les següents conferències, totes en format telemàtic:

♦ Classificació de quadrilàters i de triangles a càrrec d’Edelmira Badillo. A les sis de la tarda. Dilluns 19 d’octubre.

♦ La tribu educa: una aliança Comunitat-Escola-Biblioteca a càrrec de  Carme Fenoll. A les sis de la tarda. Dijous 29 d’octubre

♦  Com aprèn el cervell? Metodologies basades en l’evidència científica a càrrec de  Marta Portero. A les sis de la tarda. Dijous 5 de novembre.

Els docents interessats ens podeu enviar un correu al Servei Educatiu

Us informem que els centres interessats a participar en el Certamen de Lectura en Veu Alta teniu fins al 16 de novembre per  a fer  la inscripció des de la mateixa web del certamen.

Per altra part, en el programa El Gust per la Lectura, ja podeu trobar les lectures proposades per al curs 2020_2021 i el material didàctic. 

També, us volem informar que farem una càpsula més a càrrec de la mentora, la  6, el dia 10 de novembre que en principi no estava prevista. Ho podeu trobar en el  calendari de l’entrada del nostre espai. L’enllaç serà el mateix que s’ha utilitzat en les altres càpsules.

I per últim animar-vos que doneu un cop d’ull a l’apartat de novetats, a l’article d’opinió i al vagó de cua d’aquest informatiu. En el vagó de cua hi trobareu el site que s’ha creat des de mentoria digital que recull diferents tutorials i recursos que de ben segur, us seran d’utilitat.