Presentació del llibre “Històries d’un Viatge”

El passat dijous dia 17 de juny, a les 18h, Memòria Viva va presentar la publicació “Històries d’un viatge” al Centre Cívic Casa Golferichs.

Des de l’escola Diputació fa uns cursos que s’està innovant la seva forma d’ensenyar els seus alumnes a través de projectes transformadors a les aules amb diverses investigacions accions. D’un dels projectes del curs passat sobre les migracions s’ha editat un llibre d’una de les tasques fetes durant el confinament, per tal que els i les alumnes entenguin què significa i és la migració i com des del barri i des de la mateixa escola poden acollir aquestes persones que venen d’altres països. Entendre els diversos motius de l’emigració, i el que comporta aquests viatges i com els volem acompanyar, deixant-nos de formes de pensar úniques per entendre i preuar tota la diversitat que ens envolta.

Us compartim algunes imatges de l’esdeveniment i el vídeo de l’acta per si voleu veure’l o compartir-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>