Festival de joc DAU

Per vuitè any consecutiu, Dau Barcelona s’obre a la ciutat com la gran festa del joc, amb entrada lliure. Dau Barcelona està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Els dies 23 i 24 de novembre, de 10 del matí a 8 del vespre, centenars de jocs per a totes les edats us esperen al recinte de la Fàbrica de creació Fabra i Coats. Perquè, a qui no li agrada jugar? Potser no ho fem tant com voldríem, o potser ens n’hem oblidat, però quan juguem, som iguals i ens sentim més lliures.

Des de la primera edició el 2012, Dau Barcelona ha anat creixent en nombre d’activitats, en espais de joc, en entitats participants i també en nombre d’assistents. Això sí, l’objectiu és el del primer dia: convidar les famílies de Barcelona a conèixer jocs i a jugar-hi, i a demanar-los que incorporin el joc en la seva vida de cada dia. I proposar a tots els actors del món del joc que es trobin per reflexionar i avançar plegats, i, especialment, afavorir el talent dels creadors de jocs.

Un any més, Dau Barcelona sortirà de Sant Andreu i arribarà a escoles i centres cívics de tota la ciutat durant la setmana del festival. I no només això, sinó que es farà un curs de formació sobre la importància del joc a l’aula, adreçat a mestres de primària i secundària. Perquè Dau Barcelona són jocs, però també xerrades, trobades amb autors, espais de debat, presentacions, prototips, concursos, campionats i premis.

Vens a jugar amb nosaltres?

Vull descarregar el programa del Festival de joc DAU

Vull saber més sobre el Festival de joc DAU