Setmana de l’Energia 2020 virtual

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han creat i adaptat diversos recursos d’educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts i no territorialitzats. Han creat un espai a la web on els estan publicant aquesta setmana i des d’on els podeu fer servir i difondre a la vostre ciutadania: https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmanaenergia.
Els recursos enguany no estan sotmesos a petició via formulari, i en tot cas, us demanen que si en feu difusió o els feu servir els hi digueu i els hi feu el retorn. Els recursos es poden fer servir des de ja, pel Dia Mundial del Medi Ambient, per la Setmana de l’Energia, durant tot l’estiu i també estaran disponibles el curs vinent.

Us presenten un primer recurs: els Challenges energètics casolans. Son tres reptes diferents en els quals es proposa a famílies que des de casa participin en algun dels tres o tots, i facin cadena i convidin a altres amics i familiars a fer-los. Us conviden a fer-ne difusió als vostres centres educatius, casals, entitats de joves, etc. Més info a: https://www.diba.cat/web/xarxasost/challenges-des-de-casa

Animeu-vos a fer el vostre repte i compartir-lo amb còpia a @xarxasost 🙂