COEDUCACIÓ

Quan al CRP de l’Eixample parlem de coeducació, ens estem referint a crear les condicions i l’entorn necessaris per a que es construeixi una manera d’educar basada en la igualtat d’oportunitats entre els gèneres masculí i femení i així acabar amb la imposició dels gèneres segons el sexe.

Quines condicions i quin entorn estem construint?:

  • Maletes CO-EDU: Hem creat 5 maletes pedagògiques, CO-EDU, MALETES PER LA COEDUCACIÓ, que tenen per objectiu donar recursos i suport al professorat de primària del nostre entorn. Aquestes maletes han vist la llum gràcies a la col·laboració i suport del Fons del Pacto de Estado contra la Violencia de género, la Generalitat de Catalunya, el Consorci de Barcelona, diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, associacions, llibreries i botigues especialitzades del nostre entorn proper. Les maletes que hem elaborat són:
  • Erasmus K101: la proposta Erasmus K101 – CO-EDU– presentada el mes de febrer de 2020 ha estat aprovada i ens ajudarà a conèixer experiències coeducatives europees.

  • CRP referent en coeducació: Estem treballant per visibilitzar el CRP i els centres educatius de l’Eixample com a referents de la coeducació a la ciutat.