Premis Llanterna Digital

Aquest any és la XIIIa. edició dels Premis Llanterna Digital 2020. És una convocatòria d’àmbit de Catalunya que volen incentivar l’ elaboració de curtmetratges sobre les llengües pròpies de Catalunya, a través de l’ experiència d’un treball creatiu amb el qual s’aprofundeixi i es difongui el coneixement sobre la llengua catalana, l’aranès, occità de l’Aran, i la llengua de signes catalana. També volen contribuir a l’ augment de recursos audiovisuals dels centres educatius participants amb projectes guanyadors.   

 
 
El període d’inscripció és  de 1 d’octubre de 2019 al 30 d’abril de 2020  en les categories:  
 
1. Centres d’educació primària. El centre és qui opta al premi, a partir de la participació de l’alumne/a o del grup d’alumnes que elabora el curtmetratge, representat per un professor o professora. 
 
2. Centres d’educació secundària. El centre és qui opta al premi, a partir de la participació de l’alumne/a o del grup d’alumnes que elabora el curtmetratge, representat per un professor o professora. 
 
3. Oberta. Obres d’autoria individual o de grup, per a persones de més de 18 anys. Amb un màxim de quatre realitzadors quan és un grup, les persones participants han de ser majors d’edat en la data de presentació de l’obra a concurs.
L’enllaç   INSCRIPCIONS 
 
Enguany els premis aprofiten el centenari del naixement de Teresa Pàmies, testimoni de l’exili a ciutats com Mèxic, París i Praga, per convidar a fer una reflexió sobre les llengües en el país d’acollida.