Per Nadal…regala lectura!

Per Nadal…, regala lectura és una proposta del gust per la lectura amb l’objectiu de guiar i ajudar els pares i mares, alumnes, i també els mestres i centres educatius a actualitzar la seva biblioteca i així poder renovar-la amb les novetats més importants.

Sí bé és cert que sobre gustos, no hi ha res escrit, amb aquesta proposta s’ha intentat aglutinar els diferents tipus de llibres (àlbums il·lustrats, llibres pop-up, literatura, clàssica…) així com també de diferents editorials.  També hem intentat que hi hagi propostes per a totes les edats i gustos.

Nens i nenes, no oblideu afegir a la vostra carta al reis mags, algun llibre, conte o àlbum il·lustrat,  i així poder millorar la vostra biblioteca i sobretot, que els vostres pares vetllin per tal d‘aconseguir engrandir-la de bons moments relacionats amb la lectura. El regal d’un llibre, a més a més de ser un obsequi, és també un delicat elogi.

Esperem que la gaudiu igual com ho hem fet nosaltres!
 ( Si voleu veure les nostres recomanacions, cliqueu la imatge)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>