Estrenem nou projecte i nou web!!Aquest curs, al Centre de Recursos Específics de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa (CESIRE), iniciem una nova etapa amb el propòsit d’acompanyar la comunitat docent i els centres educatius en la recerca de l’aprenentatge amb sentit

Tot l’equip hem treballat per donar forma a un projecte que s’ajusti a les necessitats actuals del nostre sistema educatiu tot oferint, com sempre, un suport de qualitat.

Estrenem nou web! Quan hi entreu veureu com és aquest nou projecte CESIRE, que també us anirem presentant a través del nostre butlletí i de les xarxes socials: a Twitter a @cesirecat o també al nostre canal de Telegram, al qual us podeu subscriure.

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres el Tetraedre de l’aprenentatge amb sentit, així com posar a la vostra disposició un ampli ventall d’experiències formatives i recursos pedagògics.

Esperem que aquest nou projecte pugui ser útil per a tothom, i així poder avançar en la  transformació del model educatiu. Us convidem a participar-ne activament. fent-nos  arribar la vostra opinió a través de les xarxes amb les etiquetes #NouCesire #AprendreAmbSentit

Ens hi acompanyeu? Comptem amb vosaltres!