Taller Les plantes ràpides (en préstec)


Es tracta d’un kit que permet veure el cicle complet d’unes plantes a la mateixa aula. Està format per un banc de llums que haurà d’estar encès dia i nit, i unes safates amb petits testos on creixeran les plantes (brassica campestris), parentes de les cols i les ravenisses, però de creixement molt ràpid: amb la temperatura “normal” de l’aula necessiten aproximadament un mes per completar el cicle des de la sembra fins a la collita. Durant el seu creixement s’haurà de fer un manteniment: regar-les, pol·linitzar les flors…

Aquest material forma part del nostre servei de préstec.  Quan el vingueu a buscar us podem assessorar sobre el muntatge del kit, la preparació de la terra, el regatge o la sembra de les llavors.  Per qualsevol dubte o qüestió, podem estar en contacte amb vosaltres i el vostre alumnat per correu electrònic.

Tal com es planteja aquesta activitat és adequada per a primària, però el kit permet fer investigació sobre diversos factors de creixement de les plantes, sent adequat per a nivells d’ESO i per a treballs de recerca de batxillerat.

FITXES DE TREBALL: