Formació metodologies: Com liderar l’aprenentatge globalitzat al centre

Us presentem la nova formació que als Serveis territorials a la Catalunya central han preparat per acreditar el perfil metodologies amb enfocament globalitzat. Va adreçada a tots els docents de primària i secundària que ocupin qualsevol especialitat docent en centres de primària, secundària i instituts escola. La formació consta de 60h (30h de les quals seran sincròniques i les altres 30h de treball personal guiat per les formadores) i s’impartirà en format sincrònic virtual els dimecres de les 17:30-20h d’octubre a març d’aquest mateix curs.

En aquesta formació els docents aprendran a liderar l’aprenentatge globalitzat a través d’una mirada holística, innovadora i actualitzada de l’educació.

Inscripcions

Termini d’inscripcions

Fins al 26 de setembre

Consulta d’adjudicacions

A partir del 8 d’octubre  cal consultar si s’ha estat admès o no a la pàgina les meves activitats.

Criteris d’adjudicació

  • A la formació individual cal tenir un índex d’assistència ponderada a les activitats formatives en els darrers tres anys superior al 50% (columna PAP de l’aplicació GTAF).
  • Es prioritza el professorat en actiu en un centre docent de la zona territorial de la Catalunya Central
  • Cal tenir actiu l’usuari xtec per poder seguir la formació des de la plataforma virtual.
  • S’ha d’evitar que una mateixa persona tingui plaça a dues activitats en horaris coincidents.

Si  és necessari un desempat entre les sol·licituds, l’adjudicació es realitzarà alfabèticament a partir de les dues primeres lletres del primer cognom definides per sorteig. L’acte públic se celebrarà el dimarts dia 21 de setembre de 2021 a les 9 h del matí, a la planta 2B del Departament d’Educació, Via Augusta, 202 de Barcelona.

Aquests criteris estan publicats a la xtec i associats a la tipologia d’aquesta formació.

Per a qualsevol consulta us podeu diirigir a  Carme Bravo ext 7068 o formaciocatcentral@xtec.cat