Conferència: 2021, Any Joan Triadú i Font, la formació al servei de la (re)construcció d’un país

El Grup de treball BdR està treballant potenciant durant el 2021 l’efemèride dels 100 anys dels naixement de JoanTriadú i Font que fou escriptor, crític literari i pedagog català. Des del nodes del Banc de Recursos, la lectura: font de plaer i de coneixement s’estan recollint activitats i propostes educatives de tota Catalunya. Us convidem a fer-ne difusió i col·laborar a partir d’aquest formulari.

Amb motiu de l’Any Joan Triadú i la cooperació del CRP del Tarrragonès s’ha organitzat el proper 4 de maig a les 17.30h la “Conferència: 2021, Any Joan Triadú i Font, la formació al servei de la (re)construcció d’un país” amb l’objectiu de conèixer la figura d’en Joan Triadú i Font així com saber transmetre la persona d’en Joan Triadú als alumnes.

Aquesta conferència anirà a càrrec d’en Joan Martí i Castell i està dirigida a docents, professionals de l’educació i públic en general.

Es realitzarà via telemàtica amb una durada aproximada d’una hora directe des de youtube i requereix d’inscripció prèvia. Un cop formalitzada la inscripció en l’apartat d’observacions hi trobareu l’accès a l’enllaç al youtube.

Trobareu tota la informació a: https://serveiseducatius.xtec.cat/tarragones/general/portada/conferencia-any-joan-triadu/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>