Pla de formació de zona (PFZ)

 

pfz

 

El Departament d’Ensenyament ha establert un conjunt de línies de formació permanent per donar resposta a les necessitats formatives dels centres educatius i dels docents de Catalunya. El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Baix Llobregat 8, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern, és la planificació a nivell de zona de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la zona. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats (demandes formatives) i mitjançant la seva representació en la Comissió del PFZ, a través del Centre de Recursos Pedagògics.

Dimensions formatives per a la transformació, el canvi i la innovació
Llistat de les activitats formatives

 Inscripció a les activitats formatives del professorat del 2n torn del curs 2020-2021

Benvolguda professora, benvolgut professor

El dilluns dia 8 de gener s’inicia el procés d’inscripció a les activitats formatives del professorat del 2n torn del curs 2020-2021.

Trobareu l’oferta formativa del Pla de Formació de Zona en diferents modalitats:

  • Assessoraments i tallers en centre, segons les demandes formatives formulades a través de les direccions dels centres.
  • Activitats formatives entre el professorat de diferents centres: seminaris de coordinació, grup de treball, conferències i jornada d’intercanvi d’experiències.

Us demanem que feu la difusió entre el professorat del vostre centre educatiu amb l’objectiu que tot el professorat que vulgui participar en alguna activitat formativa, faci la inscripció corresponent de manera personal. En cap cas, segons la normativa de protecció de dades, podrem fer les inscripcions des del Servei Educatiu. En cas excepcional, i a través de la direcció del centre, podríem realitzar alguna inscripció que no s’hagi pogut fer de manera personal per part del professorat.

Junt amb aquest missatge afegim el llistat de les activitats formatives previstes, amb data d’avui, així com algunes indicacions per tal d’accedir al web d’inscripció.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Període d’inscripció: del del 8 al 19 de gener

Consulta d’adjudicacions: a partir del 30 de gener

Inici d’activitats: segons s’especifica al calendari de cada activitat formativa, a partir del 4 de febrer

Pla de Formació de Zona del Servei Educatiu Baix Llobregat 8

Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern

crp-esplugues@xtec.cat

 

Com fer la inscripció a una activitat formativa del Pla de Formació de Zona?

1.- Enllaç directe al catàleg específic de les activitats formatives que es duran a terme a la zona del Servei Educatiu d’Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern.

Fent un clic a sobre de l’activitat formativa, apareix en pantalla la informació de la mateixa i l’opció de fer la inscripció. Seguir les indicacions que apareixen en pantalla fins confirmar que la inscripció s’ha realitzat correctament.

2.- Entrar al web  cercador d’activitats formatives” a la XTEC

3.- Escriure el codi de l’activitat al lloc corresponent de la pantalla anterior. A continuació trobareu el codi de cada activitat segons el llistat adjunt.

4.- Clicar el botó Cerca

5.- Apareixeran les dades de l’activitat formativa triada. Si la inscripció està oberta, segons el calendari, podreu clicar a lloc adient d’inscripció (una fletxa de color vermell també ho pot indicar) i accedir al formulari on heu d’introduir les vostres dades. Seguir les indicacions que apareixen en pantalla fins confirmar que la inscripció s’ha realitzat correctament.

LLISTAT D’ACTIVITATS FORMATIVES DEL PLA DE FORMACIÓ DE ZONA

SERVEI EDUCATIU DEL BAIX LLOBREGAT 8,

ESPLUGUES DE LLOBREGAT I SANT JUST DESVERN

PEL CURS ESCOLAR 2020-2021

Save

Save