Catàleg propi

En aquest catàleg es mostren els recursos físics que el CRP Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern té disponibles en servei préstec, així com els recursos en línia que es troben al Catàleg de Recursos Educatius Merlí desenvolupat pel Departament d’Ensenyament. El catàleg està organitzat per nivells educatius, àrees i matèries curriculars.

En seleccionar per a un nivell determinat i una àrea o matèria, la tipologia dels recursos, físics o en línia, s’obrirà una pàgina del Catàleg de recursos educatius Merlí on estaran seleccionats els recursos sol·licitats. A cada pàgina, els recursos són presentats ordenats per data de publicació del més recent al més antic, mostrant per tant en primer lloc els recursos més nous.

Al menú de l’esquerra es pot acabar d’ajustar el format del recurs:

  • en el cas dels recursos físics poden aparèixer: Vídeo, Escrit, Maleta pedagògica, Recurs electrònic, Objecte, Àudio, Material visual i Altres recursos, tots ells disponibles al CRP del SE Baix llobregat VIII.
  • en el cas dels recursos en línia poden aparèixer: Interactiu, Aplicació, Imatge, Àudio, Vídeo, Document, Pàgina Web i Altres recursos. En la fitxa de cada recurs es troba l’enllaç directe per accedir-hi.

Esperem que aquesta selecció us sigui útil per accedir a recursos de suport a la vostra tasca educativa.

Catàleg d’Educació Infantil
Catàleg d’Educació Primària
Catàleg d’Educació Secundària Obligatòria
Catàleg de Batxillerat
Catàleg per àmbits temàtics