Properes activitats a Badalona de cors i bandes escolars

Concert de cors escolars

El Concert de cors dels centres públics de primària és un projecte promogut per les escoles que hi volen participar juntament amb el Conservatori Professional de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. Cada cor assaja i interpreta una cançó i un cant comú a partir de la tria d’algunes cançons o bé d’una cantata. Entre altres activitats, els cors canten en els actes propis de cada escola, en la inauguració del pessebre i al concert conjunt de tots els cors a final de curs.

El dimarts 4 de juny, al Teatre Zorrilla, es fa el concert dels cors escolars de primària amb la interpretació de la cantata Les veus de la natura. Hi participen els cors de les escoles Gitanjali, Mercè Rodoreda i Salvador Espriu.

Concert de cors dels Instituts

Concert de cors és un projecte que promou la celebració d’un concert de cors dels Instituts de Badalona que hi volen participar. El dimecres 5 de juny a les 12 h i al les 13.30 h, al teatre Zorrilla, s’interpreta l’opereta Brúndibar amb els els cors dels instituts i centres de secundària següents: Badalona VII, Can Barriga, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, La Riera, Maregassa, Pompeu Fabra, Ventura Gassol; i el Cor de Cambra UAP. Aquest projecte està organitzat pels centres que hi participen, el Conservatori Professional de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Badabandes

El dijous 6 de juny, a les 11 h, al teatre Principal, es fa la primera Trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona. Aquest concert culmina el projecte “De la inspiració a l’escenari” fent realitat i compartint el somni de qualsevol artista, interpretar en un escenari la seva pròpia creació! La Badabandes està organitzada per les escoles Mercè Rodoreda i Salvador Espriu, i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.