Per Sant Jordi…Trenquem Estereotips, el concurs de relats del Badiu Jove

El Badiu Jove convoca el concurs de relats Sant Jordi 2018. Trenquem Estereotips. Consulta les bases AQUÍ 

El concurs té com a finalitat reflexionar, a través de la creació literària, sobre com ens condicionen alguns cànons i normes socials preestablerts pel que fa al gènere, la diversitat funcional, l’amor romàntic, la violència, la diversitat cultural, etc.     

La participació és gratuïta. Pot participar al concurs qualsevol persona major de 14 anys. En el cas de persones de menys de 18 anys, el fet de participar-hi implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

Qui hi vulgui participar ha d’enviar un relat que tingui com a eix vertebrador la llegenda de sant Jordi, però que alhora en trenqui alguns estereotips. El correu electrònic on s’han d’adreçar és badiujove@badalona.cat.

El termini per participar al concurs acaba el dia 18 d’abril de 2018 a les 15 hores. No s’admetran relats enviats més enllà de l’hora de finalització del concurs. El dia 23 d’abril de 2018 es publicarà el nom del guanyador/a del concurs.

 L’extensió màxima dels relats ha de ser d’una pàgina a doble cara amb lletra Arial 12 i interlineat senzill,  amb els paràgrafs justificats.

Els relats han de ser originals i lliures de drets d’autor. Les històries no poden tenir cap contingut obscè, violent, discriminatori, ofensiu, incendiari o difamatori.

La obra guanyadora la triarà un jurat format per:

  1. Mireia Cayuela, coordinadora del Badiu Jove
  2.  Erika Bou, tècnica del SIAD
  3. Saida Javaloy, tècnica del Pacte per la Convivència en Diversitats
  4. Imma Casals, directora de la Biblioteca Can Casacuberta

El premi per al guanyador/a és un xec regal de 100 €, per bescanviar a la llibreria Saltamartí de Badalona.

L’organització es posarà en contacte amb el guanyador a través de correu electrònic. També es farà públic als comptes de Facebook, Twitter i Instagram del Badiu Jove(@badalonajove) i al web www.badiujove.cat. Així mateix, el guanyador s’ha de posar en contacte amb l’organització al correu badiujove@badalona.cat.

És una bona oportunitat per fomentar la creació literària crítica entre les persones joves, i per això us animem a participar amb els vostres grups-classe majors de 14 anys.