La llista d’honor de la literatura infantil i juvenil. OEPLI, 2018

La OEPLI i les seves seccions territorials: Consejo General del Libro Infantil y Juvenil, ClijCAT, Galtzagorri Elkartea i Gálix, en col·laboració amb el Ministerio de Educación Cultura y Deporte, edita el catàleg LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL ESPAÑOLA. Selección OEPLI 2018. Un llibre/catàleg amb la selecció dels millors llibres infantils i juvenils, d’escriptors i il·lustradors espanyols publicats al llarg de l’any passat. Obres que obeeixen a criteris de qualitat i idoneïtat, que les fa mereixedores de formar part d’aquesta llista d’honor per considerar-les significatives dins de la gran producció existent.

Considerant que la literatura infantil i juvenil produïda en les llengües oficials de l’Estat espanyol ha aconseguit un important nivell de qualitat i amb la finalitat d’estimular una millor difusió en àmbits lingüístics internacionals, propiciar la compra de drets de traducció i edició i crear un suport de qualitat paral·lel als lògics interessos comercials, el catàleg s’ha produït, en castellà i anglès.

El llibre/catàleg conté una selecció de 200 títols realitzada per les diferents seccions territorials de l’OEPLI (ClijCAT, Galtzagorri Elkartea, Gálix i Consejo). Entitats en les quals hi són representats tots dels sectors del món literari: escriptors, il·lustradors, editors, llibreters, bibliotecaris, crítics, etc. que avalen la qualitat i idoneïtat de cadascun dels títols. seleccionats.

PDF CATÀLEG