Jornada telemàtica  “La participació dels municipis en la lluita contra la segregació escolar”

El proper dijous, 29 d’octubre de 2020 (de 9 a 14h) es durà a terme la jornada telemàtica  “La participació dels municipis en la lluita contra la segregació escolar”. Aquesta jornada està organitzada conjuntament pel Síndic de Greuges i el Departament d’Educació, en el marc del Pacte contra la segregació escolar.

L’àmbit municipal és clau per la lluita contra la segregació escolar i són moltes les administracions locals que han dut a terme bones pràctiques i reflexions que val la pena compartir amb tota la comunitat educativa. 

Aquesta jornada, que combina ponències, bones pràctiques, torns oberts de preguntes i grups de treball, és una oportunitat excel·lent per conèixer com s’està desenvolupant el Pacte contra la Segregació Escolar i per saber quines són les actuacions fetes fins aquest moment, tant des del punt de vista del Departament, com des del Síndic i els diferents municipis signataris.

Com sabeu, la  implicació i coresponsabilitat de tots els agents educatius és clau per combatre, de manera efectiva, la segregació escolar dels infants i joves.

En el següent enllaç trobareu tota la informació sobre els objectius i el desenvolupament de la jornada,  el nom de les persones ponents i moderadores que hi participaran i un formulari d’inscripció. 

 PROGRAMA I INSCRIPCIÓ