Diumenge al parc de Can Solei i Ca l’Arnús taller per descobrir i conèixer la flora i la fauna que hi habita

A l’entorn de la ‘Jugatecambiental’ també hi haurà l’espectacle musical Racons sonors: els sons de la Mediterrània.

Aquest diumenge, 25 de març, de les 11.30 a les 13.30 hores, es farà l’activitat dirigida al públic familiar: “La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús”. Es tracta d’una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten en el jardí de papallones i a l’hotel d’insectes. En aquesta activitat també es podrà conèixer la història del parc i els seus valors ambientals, així com convidar als assistents a fer una reflexió sobre què es fa i què cal fer per conservar-ne l’entorn.
L’activitat forma part del programa d’educació per a la sostenibilitat (PMES) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i està promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona i va a càrrec de l’Associació Naturalista ALOC.
Els sons de la Mediterrània
A més, aquest mateix diumenge, a la ‘Jugatecambiental’, i dins del programa “Viu el Parc”, de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc l’actuació musical Racons sonors: els sons de la Mediterrània on el duet format per Jordi Marfà (violí i mandolina) i Daniel Pitarch (piano i acordió) proposaran als visitants un recorregut pels sons de la mediterrània en un espectacle íntim i proper amb un repertori que inclou composicions pròpies i cançons tradicionals. En aquest espectacle les textures prenen especial importància, generant un espai íntim compartit amb els espectadors. Els espectadors seran conduïts cap a racons sonors on gaudir de la música.
Per acompanyar l’actuació musical s’ha organitzat un taller de construcció d’instruments de percussió on, amb tubs de goma, papers, retoladors i pals, es podran construir petits tambors de sons. En acabar l’activitat s’explicarà el conte La Pasqua.
L’actuació Racons sonors: els sons de la Mediterrània forma part del programa “Viu el parc” de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de divulgar el patrimoni natural i cultural del parc de la serralada de Marina i apropar aquests valors les poblacions que en formen part.
El punt de trobada d’aquestes activitats és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 hores, situada a la glorieta del parc, prop de la torre del rellotge.
El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Font: Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Badalona