Convocatòria: IV Premi Treball de Recerca AMIT-CAT

L’ Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT) convoca el 4t Premi AMIT-CAT per a Treballs de Recerca de Batxillerat, adreçat a reconèixer el millor treball de recerca en temes que tractin en totalitat o en part sobre les aportacions de la dona a la ciència o a la tecnologia.

Informació i bases a: http://www.amit-cat.org/index.html

A QUI VA DIRIGIT? A L’alumnat de 2n de Batxillerat matriculat durant el curs 2017-2018, tant nois com noies, que hagi realitzat un treball de recerca el tema del qual se centri o reflecteixi la participació de la dona en els àmbits de la ciència i la tecnologia. El treball pot incloure biografies, estudis històrics per èpoques o localitzacions geogràfiques, particularitats de la carrera
científica, temes científics concrets… sempre que ressalti la perspectiva de gènere en els àmbits esmentats.

REQUISITS: Els treballs, individuals o col·lectius, han d’esser inèdits i no han d’haver estat premiats anteriorment. Poden estar escrits en català, castellà o anglès.

FORMA DE PRESENTACIÓ: Els treballs s’hauran de lliurar en un fitxer en format PDF a l’adreça de correu electrònic premitr.amit.cat@gmail.com. S’adjuntarà al fitxer el formulari de participació disponible a  www.amit-cat.org/index.html.

TERMINI DE LLIURAMENT: Els treballs s’hauran de presentar no més tard del 24 de febrer de 2019. No s’acceptarà cap treball rebut fora d’aquest termini o que no compleixi els requisits establerts.