Conferència: Voleu conèixer la motxilla bioclimàtica?

             
 
El proper dimarts, 13 de novembre a les 17:30, tindrà lloc al CRP una xerrada sobre l’ús de la motxilla bioclimàtica, una maleta pedagògica que s’incorpora al catàleg de maletes del CRP. 
 

Es tracta d’un programa educatiu que pretén fomentar el diàleg entre la educació ambiental, la educació per la salut i la educació científica a partir d’un context quotidià: l’aula.
Es planteja com un treball d’investigació per al grup classe i el seus professors, de durada variable i de finalitats compartides amb la comunitat educativa. 

 
Un exemple d’aplicació didàctica a l’aula pot ser una investigació sobre la qualitat ambiental i bioclimàtica de la vostra aula:
 
Són bones les condicions de treball en la nostra aula?
 
Quin impacte energètic té assolir aquest ambient interior? 
 
 
La Motxilla ofereix la possibilitat d’aprendre a utilitzar un conjunt d’aparells de mesura que permeten fer una auditoria bioclimàtica d’una aula i/o centre educatiu, relacionades amb l’eficiència energètica i climàtica, la qualitat de l’aire i la salut.
 
Tot això, fomentant el treball competencial i interdisciplinar. Una eïna amb moltes possibilitats per desenvolupar projectes d’Innovació i pràctiques educatives de referència. 
 
En aquest enllaç podeu trobar més informació i experiències de centres sobre com treballen amb la Motxilla Bioclimàtica.