Noves maletes de Coeducació al CRP Ciutat de Badalona

Recordeu que al CRP Ciutat de Badalona  disposem de vuit “Maletes de coeducació“. Trobareu quatre maletes per Educació Infantil i Primària, una per Secundària (amb llibres i jocs), una per docents i dos maletes amb jocs coeducatius (per infantil i primària).

Aquestes maletes contenen recursos per poder treballar la coeducació a l’aula. Trobareu diferent temàtiques a tractar com la igualtat de gènere, la diversitat de gènere, la diversitat afectiva i sexual així com la prevenció de l’abús sexual i la violència masclista. És un material pensat perquè el professorat pugui tractar la coeducació dins els projectes educatius i així corregir els estereotips que avui en dia té la nostra societat.

La coeducació és l’acció educativa fonamentada en el reconeixement de les potencialitats i individualitats de tot l’alumnat, independentment del seu sexe potenciant així la igualtat real d’oportunitats. La igualtat de gènere fa referència a la necessitat de corregir les discriminacions i valorar les diferències enriquidores dels dos sexes.

A continuació us deixem el llistat de les diferents maletes amb tot el material que inclouen: MALETES COEDUCACIÓ

 

Per sol·licitar o demanar més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934602226 o enviant correu al crp-badalona@xtec.cat

Escull la maleta que més us agradi i treballa la COEDUCACIÓ a l’aula!