Tallers sobre l’aigua i els amfibis al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Aquest diumenge 15 d’abril, tallers sobre l’aigua i els amfibis al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona. També, a la ‘Jugatecambiental’, els més petits podran fer un taller de dibuix sobre transparències i escoltar un conte sobre el cicle de l’aigua.

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acollirà aquest diumenge, 15 d’abril, de les 11.30 a les 13.30 hores, el Taller de l’aigua i els amfibis del parc. Es tracta d’una visita al parc amb l’aigua com a eix central.

Els assistents podran conèixer l’origen de l’aigua al parc, les basses que hi ha, les fonts i veure quina importància té l’aigua en aquest microclima urbà. També es parlarà dels amfibis, un grup de vertebrats que pateixen especialment l’impacte humà i les conseqüències del canvi climàtic. Es visitarà també la bassa del jardí de les papallones i es prendrà una mostra de l’aigua per tal d’analitzar-ne les principals característiques. Amb una lupa binocular es podran observar els organismes aquàtics.

A més, durant al matí i en el mateix horari, a la ‘Jugatecambienta’l (situada a la glorieta del parc, prop de la torre del rellotge), hi haurà un taller de dibuix sobre transparències i s’explicarà un conte sobre el cicle de l’aigua i les granotes.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes i que no cal inscripció prèvia. El punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.15 hores. Per a més informació, es pot trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Font: Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Badalona